Sub Terram Opp Å Hoppa 

Tyra är en tik född -13. Hon används till praktisk jakt, hon är en allroundjagande tik med tyska linjer. Hon används till all jakt, stående, apporterande, stötande på klövvilt, skallar på färsk löpa samt med rovdjursskärpa.  Har en oerhört stor jaktlust och en stor viltskärpa, det är föraren som sätter stopp då jakten är slut. 

En följsam hund som alltid gör sitt bästa. Lika trevlig i hemmet som vid jakt. 

Tyra har tidigare avkommor som startat unghundsprov i  Sverige, Finland och Tyskland med toppen resultat och fina bedömningar. 


Excellent, C.A.C.I.B på utställning.

HD A och von Willebrands friad
Hyltebäckens Lexi


Vilda är född - 11 hon är vår första jakthund, används till praktisk jakt. Henne använder vi till klövvilt, gris och eftersök. Detta är en mycket följsam tik som har blivit favoriten i familjen. 
Vilda har vi tagit en kull valpar på varav en fick stanna kvar hos oss.
HD A.


Vildatyras Axa

Axa är vår egen uppfödning, hon är född -16. Hon är precis i början av sin jakt karriär. Har till största delen använts som stående och apporterande  hund den första säsongen. 

Detta år har klövvilts jakten tagit fart, vi går bland annat som hundförare på ett gods i Skåne. Hon har skött sig super, det är skjutet både hjort och gris för henne. Hon skallar på klövvilt/hårvilt, har gjort detta från första kontakten.

 Detta  är en lovande tik som även  fått bra resultat på de jaktprov som  hon startat. 
10 på vatten där hon blev bästa unghund, och 9 på spår.

 Eftersöksgrenarna i öppenklass resulterade i 10, 10.
 Klar med anlagsklass viltspår.

 Även excellent med CK. BIR.
 HD A .

56334695_10156347097233182_8677495755256102912_njpg


DSC_7676JPG


Vildatyras Crazy In Love "Klara"

Klara är vår egen uppfödning efter  Sub Terram Opp Å Hoppa. Hon är född -18. Ska bli roligt att följa henne under nästa år och se vad hon utvecklas till. Uppvisar redan en stor arbetslust och ett härligt temperament.
Hon är startad på anlagsprov i Tyskland VJP med bra resultat.

Krlek  vildatyrascrazyinlove vildatyras strvhrigvorsteh vjpjpg